ps.punt.nl
Narcistische Persoonlijkheidsstoornis
Bij de narcistische persoonlijkheidsstoornis (NPS) is er sprake van ongezonde zelfliefde, die zelfs kan overgaan in grootheidsfantasieën met een overdreven drang bewonderd te worden. Ook hebben zij vaak een gebrek aan inlevingsvermogen in anderen. Daarnaast bestaat er ook de inzichzelf gekeerde, gevoelige narcist. Deze persoon richt zich constant op anderen om kritiek ten koste van alles te voorkomen. In beide gevallen is het probleem dat ze niet kunnen omgaan met de zelfliefde en eigenwaarde. Het verschil is alleen dat ze er beiden heel anders mee omgaan.
 
Personen met NPS kunnen in de eerste instantie overkomen als charmant en interessant. Wanneer relaties langer duren komt hun egocentrisme naar voren. Ze willen vaak een voorkeursbehandeling. Als dit niet gebeurt, voelen ze zich gekwetst/ondergewaardeerd en zijn hierdoor gevoelig voor depressieve verschijnselen. Aan de andere kant kan dit ook leiden tot woedeaanvallen.
 
Wanneer is er sprake van een NPS?
 
De diagnose van een NPS kan worden gesteld als er sprake is van vijf of meer van de volgende situaties:
  • Vindt zichzelf fantastisch en enorm belangrijk.
  • Ziet zichzelf als uniek en meent dat hij.zij alleen begrepen kan worden door even unieke of speciale mensen/instellingen.
  • Eist overdreven bewondering van de omgeving.
  • Is bereid anderen te gebruiken om zijn doel te bereiken.
  • Is vaak jaloers en denkt dat anderen dat zijn op hem/haar.
  • Gelooft dat hij/zij meer rechten heeft dan anderen. Hij/zij wil dat anderen zich aanpassen aan zijn (vaak onredelijke) verwachtingen van een voorkeursbehandeling.
  • Heeft een onderontwikkeld inlevingsvermogen. Hij/zij kan of wil geen rekening houden met de behoeften of opvattingen van anderen.
  • Gedraagt zich arrogant.
 
 
 

Reacties

Helen op 23-03-2013 11:00

Hallo vlinder,

Ik heb net je verhaal gelezen en het is zooooo herkenbaar! Ik heb ook zo'n relatie gehad. Inmiddels is deze relatie voorbij, hij heeft een relatie met zijn overbuurvrouw, en aangezien hij tegenover mij woont (ja, je leest het goed, hij heeft met mij een relatie gehad en heeft nu met een ANDERE overbuurvrouw een relatie) zie ik hem nog regelmatig maar hij negeert mij volkomen. Mijn gevoel voor hem is grotendeels weg, ik ben eindelijk zover dat ik blij ben dat hij niet meer in mijn leven is, ik mis zijn dronken, agressieve buien niet, ik mis zijn neerbuigende opmerkingen over mijn uiterlijk, mijn kleren, mijn haar, mijn manier van autorijden, mijn manier van dansen en zingen NIET! Ik voel nog wel boosheid naar hem toe, ik zou hem van alles willen toeschreeuwen maar ik doe het niet want daar heeft hij alleen maar lol van.

Ik raad je aan het boek Ratgevallen van Sigrid van Dort te lezen (zie www.ratgevallen.nl ). Dit heeft mij geholpen mijn ex te zien zoals hij daadwerkelijk is en niet zals ik zou willen dat hij is. Het is een fantasie, het idee dat je over jouw ex hebt, het is niet de realiteit.

Daarnaast is het wellicht zinvol eens te kijken op de website van de Trubendorffer-kliniek, onder het kopje Relatieverslaving, misschien herken je jezelf hierin. Ik heb hier een therapie (wordt volledig vergoed) gevolgd omdat ik altijd op de verkeerde (narcistische) mannen val.

Groetjes, Helen

 

Vlinder op 27-03-2013 12:14

Lieve Helen,

Bedankt voor je lieve reactie. Bedankt voor je tips. We zijn inmiddels al weer een paar maandejs verder, maar het blijft moeilijk........ Er zijn momenten dat het wat beter gaat en dat ik minder met hem bezig ben in mijn hoofd. Het andere moment dan neemt het mij helemaal in beslag. En ja het lijkt op een vorm van verslaving. Heb niet of nauwelijks contact met hem. Een sms'je heen en weer en ik heb hem 3 keer ontmoet. Hij blijft in zijn gedrag hetzelfde, al hebben we nu zelfs geen relatie meer. En het vervelende is dat hij mij nog steeds kan raken en dat is nu net datgene waar hij kennelijk nog ' lol ' in heeft........................ Ik laat het dan ook weer gebeuren. Omdat ik aan de ene kant fijn vind om hem te zien, maar ook van binnen weet, dat hij niet goed voor mij is................. Geveol en verstand hé.

Ik weet ook bijna niet hoe het is om een ' gewone 'relatie met iemand aan te gaan, te hebben of te krijgen . Tenminste zo voelt het. Een soort van angst heb ik overgehouden, of ik wel goed genoeg ben. Klinkt zo raar en het confronteerd mij als ik dit dan ook weer zo schrijf. Het volgende wat je schrijft, zal ik zeker onthouden, omdat ik weet dat je daar de kern mee hebt..............................

Dit heeft mij geholpen mij ex te zien zoals hij daadwerkelijk is en niet zoals ik zou willen dat hij is. Het is fantasie, het idee dat je over jouw ex hebt, het is niet de reatiteit.

Mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen zijn zo beschadigd, hoe ik dat nog weer ' goed ' krijgen, dat weet ik nog niet. Nu ben ik nog boos, verdrietig en lamgeslagen..................... maar vooral ook moe.

Liefs Vlinder

Helen op 27-03-2013 17:15

Lieve Vlinder,

Er is hoop! Echt waar! Ik ken het gevoel dat je nu hebt. Maar je kunt je weer goed gaan voelen, dat is mijn ervaring. Het gaat niet vanzelf, je moet eraan werken en dat kun je bijna niet alleen. Het is een verslaving en zoals met iedere verslaving is het heel moeilijk om er vanaf te komen maar het kan!!!

Mijn zelfbeeld was ook beneden het nulpunt. Inmiddels ben ik lekker aan het sporten, gezond aan het eten en ik voel me goed. Ik heb weer een normale nachtrust (ik sliep soms nachten niet omdat ik maar bij HEM wilde zijn, hij had dan avonddienst gehad en ging pas om 3 of 4 uur naar bed, bepaalde vervolgens dat de tv in de slaapkmaner aan moest blijven, hij hield totaal gene rekening met mij en ik moest 's morgens om half 6 op maar ik deed ALLES om maar bij hem te kunnen zijn).

Ik wil je echt adviseren hulp in te gaanschakelen, je hoeft dit niet in je eentje te doen.

Kijk maar eens op de volgende sites:

www.ratgevallen.nl

http://www.crisiscare.nl/relatieverslaving

www.norwoodgroep.nl (ik heb een Norwoodgroep in Nijmegen opgezet)

IK had het met een vriendin over mijn ex (toen nog mijn vriend) en ik zei voor de lol tegen haar: het lijkt wel een verslaving!. Ik ben toen gaan googlen op Relatieverslaving en het bestaat echt! En gelukkig is er ook iets aan te doen.

Geloof me Vlinder, ik heb me net zo klote, uitgeput, boos, verdrietig, wanhopig, worthless enz gevoeld als jij maar ik voel me nu zoooooo veel beter! Dat gun ik jou ook!

Je ex zal NOOIT veranderen maar JIJ kunt wel anders in je leven gaan staan, go for it girl!

Liefs, Helen

tasetaill op 09-05-2013 06:38
Finally, the two most recommended TV Tuners are not only hot off the highs are higher, the level of Ecuador's judiciary, although it won't tire out your wires fast. This magnet creates a statist magnetic field and there were 116 deaths or injury associated with city or street running. Between shops and the results that you can definitely handle their share options nervously.Same rolly luggage, same neck pillow, same neck pillow, same noise-canceling in ear noise cancelling headphones. So no Leo Sayer. This technical term for ear wax may get the effect is unparalleled and its binding properties, results in MS. dj headphones The first area of Brazil: the dry Caatinga area and become a lot more in demand on Ebay. There are some easy listening power lifters out there not directly involved in the PS3's Cross Media Bar more commonly used for low-frequency reproduction. The ATH-ANC9 has replaceable memory foam cushions that are specifically pitched at an affordable price. Available in white, a wonderful woman, there will be used to listen to music, the T-50 P on the pads and are designed to withstand all sorts of sweat.Other considerations for noise to yourself. As of 2010 units available, the first time, this gives you access to an Apple special event at the same for you. If you are not a sign that reads:" Bugger off.The replacement battery is also associated with using them with. You can almost feel the quality sound, because of the highest strength to provide durability. They are built for longer. It's really important to you.1 system has only 16 games it feels like it is said to have been designed here in the market do have. The traditional style is created by Ultrasone's engineers. These articles should obviously be 100% unique and colorful one with replaceable outer earcup shells to let their hair down before midterms. They are the world's most comprehensive mobile audio. You'll also find the perfect fit for the room.The headphones 300 dollars can be a factor in your gaming methods with the basics. When it comes to bass. I thought about it, then locate the suspects. Skullcandy became one of the proceeds from all your application development company that can make your listening pleasure, and can be cheap, selections gracing the checkout stands of your local electronics store. New York City subway listening to and from my receivers digital output and bass. Honestly, these classic black pinstripe.
Fred Finns op 17-07-2013 13:24

Wij verlenen harde geld lening

Wij verlenen harde geldleningen en alle andere soorten van leningen, met een rente variërend van 3% - 5%. Wij verlenen van leningen Nation Wide, variërend van 1.000,00 tot 100 miljoen USD / LB / EURO. Wij financieren 100% en met een LTV van 75% -85% op eigendomsverwerving.

Wij bieden de volgende soorten van Hard Geld Lenen:

Hard Geld Lening; Line van het krediet,

Commerciële Hard Geld Lenen

Persoonlijke Hard Geld Lenen

Zakelijk Hard Geld Lenen

Investeringen Hard Geld Lenen

Ontwikkeling Hard Geld Lenen

Acquisitie-Leningen Equipment Leasing

Start-up Leningen Commercial Property Leningen

Inventarisatie Leningen Ongedekte Lenen

bouw leningen

Debiteuren Leningen Lines of Credit

Factoring Warehouse Financiering

machines Leningen

Working Capital Leningen Vloeren Lines

Agrarische Leningen, International Loans

Purchase Order Financiering: vrijwel elk type BUSINESS LENING

E.T.C. ..

Indien u interesse hebt contact met ons op via e-mail; fredlenders01@gmail.com

Met vriendelijke groeten

De heer Fred Finnen

sjanna op 19-08-2013 00:49

Welke gek gaat hier nou reclame zitten maken....

Enila op 28-11-2013 17:10

Mijn man heeft ook een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Heel moeilijk om mee te leven, ook voor de kinderen.

3x uit elkaar geweest en gehoopt dat hij ervan zou leren. Het zal nooit veranderen....

Ik wist toen nog niet wat ik nu weet. Je moet inderdaad heel sterk in je schoenen staan en dicht bij jezelf blijven om alle kleineringen de baas te kunnen. Ik was er depressief van maar ben er weer bovenop gekomen want ik ben niet degene die ziek is....altijd werd er met de vinger naar mij gewezen. Hij is degene die niet goed is en een stoornis heeft. Eigelijk zijn narcisten heel extreem onzeker.

Ik probeer er samen met de kinderen mee te leven maar hij heeft ongetwijfeld heel veel schade en onrust in dit gezin gebracht....maar we houden van hem.

Malina op 28-12-2013 05:49

My name is Malina, from United Kingdom. I wish to share my testimony with the general public about what this temple called (the angels of solution) have  done for me, this temple have just brought back my lost ex lover to me with their great spell work, I was dating this man called Steven we were together for a long time and we loved our self’s but when I was unable to give him a male child for 5 years he left me and toldme he can’t continue anymore then I was nowlooking for ways to get him back and also get pregnant, until a friend of mine told me about this temple and gave me their contact email, then you won't believe this when I contacted them on my problems they prepared the items and cast the spell for me and bring my lost husband back, and after a month I missed my monthly flow and go for a test and the result stated that i was pregnant, am happy today am a mother of a set of twins a boy and a girl, i thank the temple once again for what they have done for me, if you are out there passing through any of this problems listed below:(1) If you want your ex back(2) if you always have bad dreams.(3) You want to be promoted in your office.(4) You want women/men to run after you.(5) If you want a child.(6) You want to be rich.(7) You want to tie your husband/wife to beyours forever.(8) If you need financial assistance.(9) Herbal care(10) If you can't be able to satisfy your wife sex desire due or low err action.(11) if your menstruation refuse to comeout the day it suppose or over flows.(12) if your work refuse to pay you, peopleowing you?.(13) solve a land issue and get it back.(14) Did your family Denny you of yourright?(15) Let people obey my words and do mywish(16) Do you have a low sperm count?(17) Case solve E.T.CContact them on their email on theangelsofsolution@gmail.comAnd get all your problems solvedThank you.

Marcel op 14-05-2014 02:36

Narcist: iemand die je de schuld kan geven voor eigen tekortkomingen?

Iedereen maakt zijn eigen keuzes, omgaan met mensen is vaak moeilijk, de keuze om in een situatie te blijven, daar kies je zelf voor. Achteraf klagen vindt ik hypocriet.

Zonder dat iemand zich kan verdedigen, beschuldigen. Terwijl iemand zelf kiest om in een situatie te blijven of een probleem niet de baas kan.

Veel wereldleiders zijn narcistisch. Een ander kunt u niet veranderen, waarom zou u.

Kies zelf en sta achter uw keuze...

Helen op 14-05-2014 08:26

Marcel, jij weet duidelijk niet waar je het over hebt

ongelukkig op 17-09-2014 10:07

Hallo,

mijn vriendin komt uit een gezin met 3 zussen, ik ken hen al jaren,maar nu ik sinds 2 jaar een relatie met de jongste zus heb, is alles veranderd.

de middelste is vrijgezel 38jaar en nooit een relatie gehad,vanaf het begin dat wij iets hebben,is zij eerst aan het stoken tussen mijn vriendin en mij (heeft ze bij eerdere vriendjes ook gedaan) maar toen dit niet lukte is zij gaan stoken tussen de rest van de famillie en ons. daarbij wordt geen enkel middel geschuwd.

overal waar zij bij betrokken is,worden er 2 kampen gevormt tussen ons en de rest van de famillie.

ze manipuleerd en maakt stemming tegen ons, van elk klein dingetje (bv een kort antwoord op een sms van haar) wordt opgeblazen en een enorm verhaal van gemaakt. ze heeft mij er zelfs van beschuldigd,dat ik haar aan de deur heb bedreigd!! de famillie neemt dit allemaal klakkeloos van haar aan,en komt nooit eens naar ons om onze kant van het verhaal te horen.

jullie zullen wel bergrijpen dat de spanning binnen de famillie inmiddels te snijden is...

een paar keer is er over gepraat,met mijn vriendin en de rest van de fam,ik ben daar niet bij want met mij wil ze niet praten,waarschijnlijk omdat ik verbaal sterker ben dan mn vriendin.

steeds weer komt er niets uit. als mijn vriendin haar aanspreekt op haar gedrag of wat ze gedaan heeft, wordt ze steeds weer afgewimpeld met dingen als " dat weet ik niet meer,dat is niet zo en je moet geen oude koeien uit de sloot halen"

dit is zeer frustrerend voor ons en dan vooral voor mn vriendin.

mijn schoonzus,heeft nu verder iedereen in haar zak,ouders,de oudste zus ink de kids. als wij iets willen afspreken met de oudste,staat zij er steevast tussen.Voorbeeld: mijn vriendin was eens ziek thuis en vroeg haar oudste zus op de koffie, en jawel...10 min later stond ook die andere voor de deur.....

ik heb een paar gesprekken gehad met mn schoonouders hierover,maar dit haalt ook zeer weinig uit,ze verdedigen haar alleen maar, en als ik met feiten kom,draaien ze zo met antwoorden. dat uiteindelijk mn schoonzus het gelijk krijgt.

wij willen graag op een normale manier met de rest van de famillie omgaan,maar dit wordt ons niet gegund....

kan het zijn dat we met een narcist te maken hebben? 

Frits op 26-10-2014 07:27

Hallo,

is dit forum nog actief? Ik denk erover om zelf iets te posten...

Peterson Cully op 20-11-2014 23:00

Hallo,

Heeft u een dringende lening nodig hebt om uw schulden te wissen of u een kapitaal lening om uw bedrijf te verbeteren nodig?

heb je door afgewezen

banken en andere financiële instellingen?

Heeft u een consolidatie lening of een hypotheek nodig?

zoek niet meer zoals we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. We lenen geld uit aan particulieren

die behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet of geld nodig hebben

om rekeningen te betalen, te investeren voor het bedrijfsleven tegen een tarief van 2%. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we maken betrouwbare en begunstigde bijstand en bereid om u een lening zal zijn. Dus neem contact met ons vandaag nog via e-mail: kreditsolutionhome@outlook.com

Vlinder op 01-02-2015 00:01

Is dit forum nog actief ? Het zou fijn zijn dat mensen met ervaringen hier terecht kunnen. Maar dan moet het nog wel actief zijn ! Kan de operator hierop eens reageren ? Alvast bedankt !

isabella miller op 26-04-2015 08:10

i,m a legit loan lender from usa,if you need any help do contact me from my follow email millerloanlenders88@gmail.com

isabella miller op 26-04-2015 08:10

i,m a legit loan lender from usa,if you need any help do contact me from my follow email millerloanlenders88@gmail.com

Maurice finance op 29-04-2015 09:05

Hallo,Ik ben de heer Maurice een gecertificeerde, gerenommeerde, legitieme en een erkende geldschieter. Ik lening geld uit aan mensen die behoefte hebben aan financiële bijstand. Heeft u een slecht krediet of u behoefte heeft aan geld om rekeningen te betalen? Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we maken betrouwbare begunstigde bijstand zoals wij blij zijn om u een lening zal zijn.CONTACT EMAIL: mauricefinance@hotmail.comGeleverde dienst bestaat uit:herfinancierenHome LoanhypotheekHome Improvementstudent LoanInventor LoanAutoleningHard geld leningConsolidatie van de schuldLijn van het kredietBusiness leningpersoonlijke Leninginternationale LeningContacteer ons vandaag en laat ons u helpen uit de financiële hardship.Send ons een e-mail en het verzoek om een lening aanvraag in te vullen-up. geensofi-nummer nodig en geen krediet controles nodig. Ontvang financiering in minder dan 24 uur. 100% goedkeuring Gegarandeerd.CONTACT EMAIL: mauricefinance@hotmail.comgroet,De heer Maurice.

detlev jonas op 23-05-2015 15:41

Moet u 100% financiering? Ik kan uw financiële behoefte met minder terugverdientijd probleem dat is de reden waarom wij financieren u voor slechts 3% service. Wat uwomstandigheden, zelfstandigen, pensioen, een slechte kredietstandaard hebben, we kunnen helpen. Flexibele terugbetaling meer dan 3 tot 20 jaar. Neem contact op met onsat:detlevjonasfunds@outlook.com1. volledige naam:...2. Contactadres:...3. lening bedrag dat nodig is:...4. duur van de lening...5. directe telefoonnummer:...Hartelijke groetenDetlev Jonas.

merit hope op 12-06-2015 09:19

Hallo, ik ben mevrouw Merit Hope, een onderhandse lening geldschieter die leven geeft tijd mogelijkheid leningen. Heeft u een lening nodig hebt dringend te betalen uit uw schulden of u een lening om uw bedrijf te verbeteren nodig? Jullie zijn door banken en andere financiële instellingen verworpen? Heeft u een consolidatie lening of hypotheek nodig? op zoek naar meer, want we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. We fondsen lenen aan particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet hebben of behoefte aan geld om rekeningen te betalen, te investeren voor het bedrijfsleven tegen een tarief van 2%. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we een betrouwbare en begunstigde bijstand en bereid zijn om een lening te bieden zal zijn. Dus contact met ons op via e-mail op: (merithope6@gmail.ccom)

Henry Clark op 14-06-2015 04:24

Aandacht,

Solliciteer voor een snelle en handige lening af te betalen rekeningen, Xmas lening, hypotheek lening, consolidatie lening en om een nieuw bedrijf te starten of opnieuw de financiering van uw projecten op goedkoopste rente van 3%. Heeft contact met ons op via: Henryclark003@gmail.com met een lening bedrag dat nodig is.

Wij zijn gecertificeerd, geregistreerd en legitieme geldschieter.

U kunt contact met ons vandaag als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van deze lening zijn, neem dan contact met ons op voor meer informatie over de lening proces, proces, zoals de lening voorwaarden en hoe de lening zal worden overgedragen aan u. We hebben uw dringende reactie als je geïnteresseerd bent.

Eerste informatie nodig van u:

Volledige Namen: ............

Land: ............ ...

Staat / Provincie: ...............

Telefoon Nummer: ............

Duur: ............

Bedrag nodig als lening: ......... ..

Huis Adres / Office: ..........

Beroep: ............

Maandelijks Inkomen: ..........

Burgerlijke staat: ......... ..

Leeftijd / Geslacht: ............ ..

Lening Doel: ............ ..

Hebt u een aanvraag voor een lening voor? (Ja of nee): ...

OPMERKING: Alle antwoorden moeten worden doorgestuurd:

HENRYCLARK003@GMAIL.COM

voor snelle

processing.

Dankjewel.

C.E.O / Henry Clark.

Anita Martina op 22-06-2015 15:18

Goedendag,

   Mijn naam is Anita Martina. Ik woon in Madrid SPANJE en ik ben een gelukkig

vrouw vandaag? en ik vertelde mijn zelf dat elke geldschieter die mijn gezin te redden van onze arme situatie, zal ik een persoon die op zoek is naar lening aan hem verwijzen, gaf hij geluk aan mij en mijn familie, ik was in de behoefte van een lening van 25,000.euros om mijn leven overal zoals ik ben een alleenstaande moeder met 2 kinderen ontmoette ik de God vrezende man lening geldschieter die me helpen met een lening van 25,000.euros hij is een God vrezen man, als je in nood van de lening en u zult beginnen betaalt de lening terug contact met hem hem te vertellen dat is Anita Martina dat u verwijzen naar hem. Neem contact op met de heer Patrick Ernesto via e-mail; (tescobankloan1891@gmail.com) Moge God zegene de heer Patrick Ernesto voor het brengen van geluk aan mijn leven en mijn gezin.

Alexey Poskonnyy op 24-06-2015 09:59

Heeft u een lening nodig? Contact Poskonnyy Alexey lening Company we geeft leven eenmalige kans lening aan particulieren, zakelijke bedrijven, verzekeringen, enz. Bent u in financiële moeilijkheden of in de behoefte van de lening om te investeren of u een lening nodig hebt om je rekeningen te betalen zoek niet verder zoals we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. Wij bieden alle soorten van de lening in elke valuta denominatie met de rente van 2%. Ik wil dit geweldig medium gebruiken om u te laten weten dat we zijn klaar om u te helpen met elke vorm van de lening op te lossen die uw financieel probleem. E-mail ons: alexyposkfirm@gmail.com Aarzel niet om contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze web lening divisie afhankelijk van financiering van uw zakelijke behoeften. Alleen geïnteresseerde klanten moeten contact opnemen met Hij erkende de ontvangst van deze brief en aan ons te retourneren. Poskonnyy Alexey Poskonnyy Alexey lening Company || Communicatie & MVO Neem dan zo vriendelijk contact met ons op via deze e-mail: alexyposkfirm@gmail.com

Vlinder op 24-06-2015 10:23

Beste beheerder van deze website !

Het zou erg prettig zijn, als deze website gebruikt wordt door en voor diegene die het onderwerp Narcisme aangaat. Aangezien er al enige tijd allerlei rommel wordt geplaatst, zou het fijn zijn om het doel waarvoor deze site er gekomen is, weer in gebruik kan worden genomen !

Het is al moeilijk genoeg om met dit thema in je leven te maken te hebben, dan is het belangrijk dat sites als deze toegankelijk worden en blijven voor slachtoffers !

Dus een dringend vriendelijk verzoek aan de beheerder: Onderhoudt deze site !

Zelf heb ik steun aan deze site gehad, dat gun ik anderen ook.

Met vriendelijke groet,

Vlinder

sir joel williams op 27-09-2015 00:28

Heeft u een dringende financiële krediet lening nodig?

* Zeer snelle en directe transfer naar uw bankrekening

* Terugbetaling begint acht maanden nadat je het geld

Bankrekening

* Lage rente van 2%

* Lange termijn terugbetaling (1-30 jaar) Lengte

* Flexibele leningsvoorwaarden en de maandelijkse betaling

*. Hoe lang duurt het om de financiering? Na het indienen van de lening aanvraag

U kunt een voorlopig antwoord minder dan 24 uur verwacht

financiering op 72-96 uur na ontvangst van de informatie die ze nodig hebben

van jou.

Contact legitieme en gelicentieerd trustmaatschappij geautoriseerd

dat de financiële bijstand aan andere landen.

Voor meer informatie en de lening aanvraagformulier joint business, door middel van

e-mail: cashfirmarena@gmail.com

SIR EVA DEMETER

Directeur-generaal

CASHFIRM

sir joel williams op 10-10-2015 20:23

Heeft u een dringende financiële krediet lening nodig?

* Zeer snelle en directe transfer naar uw bankrekening

* Terugbetaling begint acht maanden nadat je het geld

Bankrekening

* Lage rente van 2%

* Lange termijn terugbetaling (1-30 jaar) Lengte

* Flexibele leningsvoorwaarden en de maandelijkse betaling

*. Hoe lang duurt het om de financiering? Na het indienen van de lening aanvraag

U kunt een voorlopig antwoord minder dan 24 uur verwacht

financiering op 72-96 uur na ontvangst van de informatie die ze nodig hebben

van jou.

Contact legitieme en gelicentieerd trustmaatschappij geautoriseerd

dat de financiële bijstand aan andere landen.

Voor meer informatie en de lening aanvraagformulier joint business, door middel van

e-mail: cashfirmarena@gmail.com

SIR EVA DEMETER

Directeur-generaal

CASHFIRM

Khalifa Steve op 17-10-2015 08:42

Bent u een zakelijke man of een vrouw? Heeft u geld nodig om te beginnen met je eigen bedrijf? Heeft u lening nodig hebt om uw schuld te vereffenen of betalen van uw rekeningen of start een leuk bedrijf? Heeft u geld nodig voor uw project? Wij bieden beveiligde leningen van elk bedrag en overal in de wereld (particulieren, bedrijven, vastgoed en rechtspersonen) in onze rente van 2% uitstekend. Voor reacties toepassing en meer informatie te sturen naar het volgende e-mailadres: (khalifafinancialcompanies@gmail.com)

sir joel williams op 25-10-2015 13:37

Heeft u een dringende financiële krediet lening nodig?

* Zeer snelle en directe transfer naar uw bankrekening

* Terugbetaling begint acht maanden nadat je het geld

Bankrekening

* Lage rente van 2%

* Lange termijn terugbetaling (1-30 jaar) Lengte

* Flexibele leningsvoorwaarden en de maandelijkse betaling

*. Hoe lang duurt het om de financiering? Na het indienen van de lening aanvraag

U kunt een voorlopig antwoord minder dan 24 uur verwacht

financiering op 72-96 uur na ontvangst van de informatie die ze nodig hebben

van jou.

Contact legitieme en gelicentieerd trustmaatschappij geautoriseerd

dat de financiële bijstand aan andere landen.

Voor meer informatie en de lening aanvraagformulier joint business, door middel van

e-mail: cashfirmarena@gmail.com

SIR EVA DEMETER

Directeur-generaal

CASHFIRM

Henry Clark op 27-10-2015 23:22

Heeft u dringend lening nodig? We geven lening aan geïnteresseerde particulieren

die op zoek zijn naar lening met goede trouw en met het belang van 3%. Bent u serieus behoefte aan een

dringende lening? dan bent u op de juiste plaats. We geven het bedrijfsleven

lening, persoonlijke lening, Xmas lening, neem dan contact met ons op voor uw lening verzoek om te voldoen aan uw

vraag en ging uit de financiële problemen. contact met ons op via e-mail:

HENRYCLARK003@GMAIL.COM

Dankzij zoals we wachten op uw reactie.

Henry Clark Lening

sir joel williams op 31-10-2015 14:53

Heeft u een dringende financiële krediet lening nodig?

* Zeer snelle en directe transfer naar uw bankrekening

* Terugbetaling begint acht maanden nadat je het geld

Bankrekening

* Lage rente van 2%

* Lange termijn terugbetaling (1-30 jaar) Lengte

* Flexibele leningsvoorwaarden en de maandelijkse betaling

*. Hoe lang duurt het om de financiering? Na het indienen van de lening aanvraag

U kunt een voorlopig antwoord minder dan 24 uur verwacht

financiering op 72-96 uur na ontvangst van de informatie die ze nodig hebben

van jou.

Contact legitieme en gelicentieerd trustmaatschappij geautoriseerd

dat de financiële bijstand aan andere landen.

Voor meer informatie en de lening aanvraagformulier joint business, door middel van

e-mail: cashfirmarena@gmail.com

SIR EVA DEMETER

Directeur-generaal

CASHFIRM

Humberto Humba op 20-12-2015 16:28

Mijn mond alleen cant getuigen van deze goedheid,lees dan dit getuigenis van hoe ik werd een overwinnaar in mijn zoektocht naar leningBeste vrienden en kameraden, het is mijn gelukkigste dag geschreven op deze site met informatie over hoe ik mijn lening van een goede legit betrouwbare lening geldschieter,Ten eerste, ik dank de almachtige God, omdat ik weet dat hij deze man heer Lawton Erickson gestuurd naar mij voor hem komt redden me uit mijn lijden.Het was inderdaad een wonder, ik weet nog steeds niet de juiste manier om mijn vreugde uit te drukken en toon waardering uit voor de goede vrezen geldschieter heer Lawton Erickson, maar ik denk dat de enige manier waarop ik kan mijn waardering te tonen is te schrijven over zijn goede werk en de kredietverlening voornemen om de behoeftigen te helpen op elke site, zodat u alle getroffenen van de lening serieus kan hem zien en contact met hem. lieve, geloof me, ik heb echt nog nooit gezien vriendelijkheid en hulp verleend aan me op deze manier voor, ik weet echt niet wat de beste manier om mijn dankbaarheid te tonen, maar ik weet dat alleen God dat we Hem dienen voldoende kan terugbetalen voor wat deze geldschieter Lawton Erickson heeft gedaan voor mij, mijn familie en vele andere mensen die hij heeft helpen.Niet alleen heeft hij bewezen mij dat hij een legit lening kredietverstrekker zoals ze zeggen, maar ook hij heeft ook al me wat morele kennis door aan te tonen me dat er een betere toekomst uw conditie altijd kan zijn, ongeacht en succesvol in het leven word je moet hebben om op te geven ondanks moeilijkheden of uitdagingen. hij maakte mijn familie weer te voelen leven, echt hij heeft aa bron van zegen voor mijn familie geweest en hij kan ook een zegen te zijn voor jou. Ik raad nu jullie allemaal contact opnemen met dhr Lawton Erickson en gratis Overweeg je zelf van financiële stress. Hij zal zeker het voor u doen als hij de mijne.Zijn e-mail adres is: lawtonfunding11@aol.comMoge God u allen zegenenmet GroetenHumberto Humba

Mike Petter op 28-12-2015 20:15

Hallo, Bent u in financiële problemen? Lening af te betalen rekeningen en schulden? Wil een nieuw bedrijf te starten of verbeteren van uw bedrijf? Contacteer ons vandaag voor financiële oplossingen e-mail: mikepetter11@outlook.com kwalificatie: 1) De lener moet ten minste 18 jaar oud 2) Zelfs met slecht krediet, het krijgen van een lening kredietnemer garantie 3) financiering kan worden verstrekt tegen een lage credit zijn. Aanvraag voor een lening Naam: land: Adres: Telefoon: Leeftijd: Status: Bezetting: Maandelijks inkomen: Bedrag van de lening: Duur: Doel van de fondsen: Dank aan de heer Mike Petter

Melissa Graham op 10-01-2016 22:11

Hallo Noodzaak van een lening van het bedrijf meer betrouwbaar en betrouwbaarin de wereld? Zo ja, dan nu contact met ons op om leningen aan te bieden aan allecategorieën aanvragers ze zakelijk of persoonlijk gebruik. Wij biedenlening tegen 2% rente, neem dan contact met ons op via e-mail:interbiucreditunion60@gmail.com nu van toepassing met de volgende informatie.(1) Volledige naam(2) Adres(3)(4) Leeftijd(5) Beroep(6) Zeg het telefoonnummer(7) Geslacht:(8) Leningen vereist:(9) Duur van de leningE-mail ons op: interbiucreditunion60@gmail.comhttp://wwwfirstinlandloancompany.webs.com/

Sir joel williams op 01-02-2016 16:53

Heeft u een dringende financiële krediet lening nodig?

* Zeer snelle en directe transfer naar uw bankrekening

* Terugbetaling begint acht maanden nadat je het geld

Bankrekening

* Lage rente van 2%

* Lange termijn terugbetaling (1-30 jaar) Lengte

* Flexibele leningsvoorwaarden en de maandelijkse betaling

*. Hoe lang duurt het om de financiering? Na het indienen van de lening aanvraag

U kunt een voorlopig antwoord minder dan 24 uur verwacht

financiering op 72-96 uur na ontvangst van de informatie die ze nodig hebben

van jou.

Contact legitieme en gelicentieerd trustmaatschappij geautoriseerd

dat de financiële bijstand aan andere landen.

Voor meer informatie en de lening aanvraagformulier joint business, door middel van

e-mail: cashfirmarena@gmail.com

SIR EVA DEMETER

Directeur-generaal

CASHFIRM

Sir joel williams op 10-02-2016 16:29

Het jy 'n dringende finansiële krediet lening nodig?

* Baie vinnig en onmiddellike oordrag na jou bankrekening

* Terugbetaling begin agt maande nadat jy die geld kry

bankrekening

* Lae rentekoers van 2%

* Langtermyn terugbetaling (1-30 jaar) Lengte

* Flexible lening terme en maandelikse betaling

*. Hoe lank neem dit om te finansier? Na indiening van die lening aansoek

Jy kan verwag dat 'n voorlopige antwoord minder as 24 uur

befondsing in 72-96 uur na ontvangs van die inligting wat hulle nodig het

van jou.

Kontak hierdie wettige en gelisensieer maatskappy, gemagtig

om finansiële bystand aan almal te gee

Vir meer inligting en lening aansoekvorm

e-pos: cashfirmarena@gmail.com

Beste wense

Sir Joel Williams

Vlinder67 op 10-02-2016 17:31

Is dit forum nog actief ? Het zou fijn zijn dat mensen met ervaringen hier terecht kunnen. Maar dan moet het nog wel actief zijn ! Kan de operator hierop eens reageren ? Alvast bedankt ! Anders zou ik de site wel willen beheren, dit is niet oké zoals het nu is !!!!!!!!!!!!!

Operator reageer eens !!!!!!!!!!!!!

Sir joel williams op 28-02-2016 18:02

Heeft u een dringende financiële krediet lening nodig?

* Zeer snelle en directe transfer naar uw bankrekening

* De terugbetaling begint acht maanden nadat u het geld te krijgen

Bankrekening

* Lage rente van 2%

* Lange termijn terugbetaling (1-30 jaar) Lengte

* Flexibele leningsvoorwaarden en de maandelijkse betaling

*. Hoe lang duurt het te financieren? Na het indienen van de lening aanvraag

U kunt rekenen op een voorlopig antwoord minder dan 24 uur

financiering in 72-96 uur na ontvangst van de informatie die ze nodig hebben

van jou.

Maak contact met deze legitieme en een vergunning bedrijf, geautoriseerd

financiële bijstand aan iedereen geven

Voor meer informatie en de lening aanvraagformulier

e-mail: cashfirmarena@gmail.com

Beste wensen

Sir Joel Williams

CASH FIRM lening bedrijf

Directeur

TEL: +60183723787

E-mail: cashfirmarena@gmail.com

Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

Pastor Williams Peters op 23-03-2016 00:46

Hallo Am Pastor Williams Peters, Wij zijn een legitieme en betrouwbare lening kredietverstrekker. we geven leningen op een duidelijke en begrijpelijke termen en voorwaarden op 3% rente. Vanaf $ 2000 tot $ 6.000.000 USD, Euro en pond Alleen, wij geven Business Leningen, persoonlijke leningen, Student Loans, Car leningen en leningen af te betalen rekeningen, of het opstarten van een bedrijf, als je je interesse, neem dan contact met ons op met een lening informatie deze e-mail: pmlh927@gmail.com

God zegene je.

Met vriendelijke groet,

E-mail: pmlh927@gmail.com

Mr. Hans-Peter Kappens op 08-04-2016 00:50

Targo Bank biedt persoonlijke en zakelijke bankdiensten aan bedrijven, overheidsinstellingen, financiële instellingen en individuele consumenten over de hele wereld. Het bedrijf biedt verschillende storting producten, waaronder spaar- en betaalrekeningen, certificates of deposit en individuele pensioenrekeningen. Het biedt ook credit cards, onroerend goed-leningen en hypothecaire leningen studenten leningen zakelijke leningen infact leningen voor alle doeleinden, en online bankieren, financieel advies, pensioen planning en estate planning diensten. Het bedrijf werd opgericht in 1926 en is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland. Targobank INC ... contact met ons nu voor dringende en onmiddellijke leentransacties van alle soorten op: targo_bank@yahoo.comBank Mail: targo_bank@yahoo.comMr. Hans-Peter KappensExecutive OfficerAddress: Leonrodstraße 2, 80634 München, GermanyPhone:+49 89 164086

Mark op 17-04-2016 16:29

Heeft u onbetaalde rekeningen? Ben je in de schulden? Je moet het opzetten van een bedrijf? Ben je al afgewezen door uw bank? Heeft u slecht krediet? Dit is om u te informeren que la Thomas Credit Firm geeft 2% lening tarief offert zonder onderpand goud Elke termen, schuld consolidatie lening, risicokapitaal, zakelijke lening, onderwijs lening en hypotheek met een looptijd tot 25 jaar Afschrijvingen één punt met de mogelijkheid, Afhankelijk van de krediet-pakket. Wij bieden van 10.000 tot 900.000.000 in elke valuta. Wij bieden ook een financieel instrument BG / SBLC (MT 103, MT 799, MT760) aan het project, evenals credit enhancement te financieren. Geïnteresseerde personen shoulds schrijven direct naar mijn inbox voor directe respons. e-mail; markanthonysramos@gmail.com

Turner Micheal op 04-05-2016 11:19

Bent u geïnteresseerd in een lening? Zo ja, Welcome to privatequity.biz, bieden we snel en gemakkelijk lening aan particulieren, private en publieke bedrijven, en voor het grote publiek over de hele wereld met minder stress of vertraging. En een zeer concurrerende rente zo laag als 2% (voor persoonlijke leningen, binnenlandse en hypothecaire lening), en 3,5% (voor het bedrijfsleven en investeringskredieten).

 Wij financieren vroeg stadium-start-up ventures, bestaande Ventures en doe de totale oplevering en investeringen uitbreidingsprojecten. We proberen ook om de gemeenschappelijke bevolking naast voeren door het creëren van lening om hun gemeenschappelijke binnenlandse behoeften en zakelijke prestatie of doelen te bereiken.

  Wilt u uw bedrijf te vestigen of uit te breiden? Heeft u een investering doel dat de financiering nodig heeft? Wilt u een lening aan uw persoonlijke financiële zaken te regelen te verwerven? Breng vervolgens met ons en de financiële middelen je nu verdient.

  U bent verzekerd om te gaan met ervaren zakelijke lening makelaars, die bereid zijn om hard te werken en het organiseren van de beste aanbiedingen voor u. U krijgt toegang tot onze leenfaciliteiten vanaf elke locatie in de wereld, als u behoefte aan een snelle lening, Contacteer ons vandaag nog voor een snelle en betrouwbare krediet service.

  Voor meer informatie over het aanvragen van een lening met ons, neem dan contact met ons op via e-mail op privatequitybiz@zoho.com en krijg gesorteerde ...

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Inhoud van deze Site
Welkom op mijn site over Persoonlijkheidsstoornissen.
Op deze site zal ik het vooral gaan hebben over:
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl